Tee fiksusti ja tilaa taksi lentokentälle ennakkoon Fixutaxilta

Unohda jonotus ja tilaa taksi lentokentälle ja takaisin jo ennakkoon. Ennakkotilaus on hyvä keino varmistaa matkan sujuvuus kotiin asti luotettavalla kyydillä ilman ylimääräistä huolta.
Tilaa lentokenttätaksi ennakkoon tai hetitilauksena puhelimitse tai FixuTaxi-applikaation kautta. Kun käytät FixuTaxi-sovellusta tilatessasi taksin lentokentälle, hinta näkyy sovelluksessa jo ennen tilauksen vahvistamista. Muista antaa myös lentosi numero, kun tilaat lentokenttätaksinoutoa.

Taksi lentokentälle – hinta

Tarjoamme kiinteät hinnat lentokenttäkuljetuksille, kun tilaat lentokenttätaksin FixuTaxin palvelukanavista:

  • Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 35 €. Ennakkotilausmaksu 10 €. Tarjous koskee FixuTaxi-autoilla ajettuja kuljetuksia (1–6 hlö). Keskusta-alue kattaa postinumerot: 00100, 00120, 00130, 00140, 00150, 00160, 00170, 00180, 00260, 00530.
  • Matka Oulun keskustasta Oulun lentoasemalle 27 € / suunta. Ennakkotilausmaksu 10 €. Tarjous koskee FixuTaxi-autoilla ajettuja kuljetuksia (1–6 hlö). Keskusta-alue kattaa postinumerot 90100, 90120, 90130, 90140.

Usein kysytyt kysymykset

Millä taksilla lentokentälle?

FixuTaxi tarjoaa kiinteän tarjoushinnan keskustasta lentoasemalle 1–6 hengelle! Ennakkoon tilaamalla vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit tilata FixuTaxi-sovelluksella myös paluumatkan.

Onko taksilla turvallista mennä lentokentälle?

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeää. Voit kyydin tilatessasi toivoa, että kuljettaja pitää kasvomaskia kyydin ajan. Autossa on myös tarjolla käsidesiä. Tarjoamme myös lennolla vaadittavan kasvomaskin matkustajille, kun tilaat lentokenttäkyydin ennakkoon.

Noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita ja korostamme henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä, joka tehdään useaan kertaan päivän aikana. Lisäksi autot puhdistetaan myös erityisen tarkasti jokaisen vuoron jälkeen.

Millä taksilla kannattaa mennä lentokentältä Helsingin keskustaan?

FixuTaxilta saat edullisen kyydin lentokentältä. FixuTaxi-sovellus antaa kiinteän hinnan matkallesi, ja ennakkoon tilaamalla vältät jonot ja odotuksen kentällä.

Kuinka kauan kestää mennä taksilla lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Kyyti lentokentältä Helsingin keskustaan kestää reilut puoli tuntia liikennetilanteesta riippuen. Kun matka on tilattu FixuTaxi-sovelluksella, voit seurata matkasi edistymistä sovelluksessa.

Mikä taksi kannattaa valita lentokentältä Oulun keskustaan?

FixuTaxilta saat edullisen kyydin lentokentältä. FixuTaxi-sovellus antaa kiinteän hinnan matkallesi, ja ennakkoon tilaamalla vältät jonot ja odotuksen kentällä.

Kuinka kauan kestää mennä taksilla lentokentältä keskustaan Oulussa?

Kyyti lentokentältä Oulun keskustaan kestää parikymmentä minuuttia liikennetilanteesta riippuen. Kun matka on tilattu FixuTaxi-sovelluksella, voit seurata matkasi edistymistä sovelluksessa.

Paljonko maksaa taksi Oulun lentokentältä keskustaan?

FixuTaxilla taksimatkan hinta Oulun lentokentältä keskustaan muodostuu ajetusta matkasta ja matkaan kuluneesta ajasta. Ennakkotilauksiin lisätään ennakkotilausmaksu. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 10 %, ellei muuta mainita. Kun tilaat taksin FixuTaxi-sovelluksella, saat matkan hinnan tietoosi jo ennen matkan vahvistamista.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020