Tee fiksusti ja tilaa taksi lentokentälle ennakkoon Fixutaxilta

Unohda jonotus ja tilaa taksi lentokentälle ja takaisin jo ennakkoon. Ennakkotilaus on hyvä keino varmistaa matkan sujuvuus kotiin asti luotettavalla kyydillä ilman ylimääräistä huolta.

Tilaa taksi lentokentälle

Tilaa lentokenttätaksi ennakkoon tai hetitilauksena puhelimitse, FixuTaxi-applikaation tai online-palvelun kautta. Kun käytät FixuTaxi-sovellusta tai online-palvelua tilatessasi taksin lentokentälle, hinta näkyy sinulle jo ennen tilauksen vahvistamista. Muista antaa myös lentosi numero, kun tilaat lentokenttätaksinoutoa.

TEE ONLINE TILAUS

Taksi lentokentälle – hinta

Tarjoamme kiinteät hinnat lentokenttäkuljetuksille, kun tilaat lentokenttätaksin FixuTaxin sovelluksesta tai online-palvelusta:

  • Taksimatka Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 35 €. Ennakkotilausmaksu 10 €. Tarjous koskee FixuTaxi-autoilla ajettuja kuljetuksia (1–6 hlö). Keskusta-alue kattaa postinumerot: 00100, 00120, 00130, 00140, 00150, 00160, 00170, 00180, 00260, 00530.
  • Matka Oulun keskustasta Oulun lentoasemalle 27 € / suunta. Ennakkotilausmaksu 10 €. Tarjous koskee FixuTaxi-autoilla ajettuja kuljetuksia (1–6 hlö). Keskusta-alue kattaa postinumerot 90100, 90120, 90130, 90140.

Usein kysytyt kysymykset

Millä taksilla lentokentälle?

FixuTaxi tarjoaa kiinteän tarjoushinnan keskustasta lentoasemalle 1–6 hengelle, kun tilaus tehdään sovelluksen tai online-palvelun kautta! Ennakkoon tilaamalla vältät kiireen ja yllättävät tilanteet. Halutessasi voit tilata FixuTaxi-sovelluksella ja online-tilauspalvelulla myös paluumatkan.

Onko taksilla turvallista mennä lentokentälle?

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeää. Kuljettajamme pitää kasvomaskia kyydin ajan ja autossa on myös tarjolla käsidesiä.

Noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita ja korostamme henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä, joka tehdään useaan kertaan päivän aikana. Lisäksi autot puhdistetaan myös erityisen tarkasti jokaisen vuoron jälkeen.

Millä taksilla kannattaa mennä lentokentältä Helsingin keskustaan?

FixuTaxilta saat edullisen kyydin lentokentältä. FixuTaxi-sovellus ja online-tilauspalvelu antaa kiinteän hinnan matkallesi, ja ennakkoon tilaamalla vältät jonot ja odotuksen kentällä.

Kuinka kauan kestää mennä taksilla lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Kyyti lentokentältä Helsingin keskustaan kestää reilut puoli tuntia liikennetilanteesta riippuen. Kun matka on tilattu FixuTaxi-sovelluksella tai online-palvelusta, voit seurata matkasi edistymistä.

Mikä taksi kannattaa valita lentokentältä Oulun keskustaan?

FixuTaxilta saat edullisen kyydin lentokentältä. FixuTaxi-sovellus sekä online-tilauspalvelu antaa kiinteän hinnan matkallesi, ja ennakkoon tilaamalla vältät jonot ja odotuksen kentällä.

Kuinka kauan kestää mennä taksilla lentokentältä keskustaan Oulussa?

Kyyti lentokentältä Oulun keskustaan kestää parikymmentä minuuttia liikennetilanteesta riippuen. Kun matka on tilattu FixuTaxi-sovelluksella, voit seurata matkasi edistymistä sovelluksessa.

Paljonko maksaa taksi Oulun lentokentältä keskustaan?

FixuTaxilla taksimatkan hinta Oulun lentokentältä keskustaan muodostuu ajetusta matkasta ja matkaan kuluneesta ajasta. Ennakkotilauksiin lisätään ennakkotilausmaksu. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 10 %, ellei muuta mainita. Kun tilaat taksin FixuTaxi-sovelluksella tain online-tilauspalvelusta, saat matkan hinnan tietoosi jo ennen matkan vahvistamista.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7