Edullinen taksi – Helsinki ja pääkaupunkiseutu

FixuTaxi on helppo, edullinen ja luotettava taksi. Helsinki ympäristöineen on ulottuvillasi aina edulliseen hintaan, kun valitset FixuTaxin.

Edullinen taksikyyti sovelluksella

Kun tilaat taksikyydin FixuTaxi-sovelluksella, tiedät kyydin tarkan hinnan aina jo ennen matkan alkamista. FixuTaxit ovat kuusipaikkaisia, ympäristöystävällisiä hybridi-autoja ja tila-autoja, ja matkan hinta kattaa 1–6 matkustajaa. Lähtömaksu on 0 €. Alle 2 km:n matkat matkustat 10 €:n kiinteällä hinnalla. Myös Helsingin keskustasta lentokentälle pääsee kiinteällä hinnalla 35 €.

Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi

Mikäli käytössäsi on iPhone, FixuTaxi-sovellus on saatavilla AppStoresta.
Android-käyttäjänä löydät oman sovellusversiosi Google Play -sovelluskaupasta.

Miksi kannattaa valita FixuTaxin taksi Helsingissä?

  • Sovelluksen ansiosta kiinteä taksihinta matkallesi
  • Lähtömaksu 0 €
  • Hinta kattaa 1–6 henkilöä
  • Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle 35 €. Ennakkotilausmaksu 10 €

FixuTaxin voi tilata mobiilisovelluksella tai soittamalla numeroon 01006060. Kyytiin voi hypätä myös taksitolpalta tai kadulta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tilataan taksi Helsingissä?

Tilaa taksi helposti, nopeasti ja edullisesti FixuTaxi-sovelluksella. Saat siten kiinteän hinnan matkallesi. Voit tilata taksin myös puhelimella numerosta 0100 6060.

Kuinka paljon maksaa taksi Helsingissä?

Helsingissä on useita eri taksifirmoja, joiden hinnat vaihtelevat. Fixutaxin hinnat voit katsoa hinnastostamme. FixuTaxi-sovelluksella saat aina kyydin hinnan tietoosi jo etukäteen.

Millä taksilla kannattaa liikkua Helsingissä?

FixuTaxi on luotettava palveluntarjoaja, jolla on ammattitaitoiset, luvan omaavat kuljettajat, hyvät autot ja edulliset hinnat. Meiltä tilaat taksin helposti ja nopeasti joko puhelimitse (0100 6060) tai FixuTaxi-sovelluksen avulla.

Onko taksilla turvallista liikkua Helsingissä?

Turvallisuus on meille ykkösasia. Luotettavat ja luvalliset, nuhteettoman taustan omaavat kuljettajamme ovat perustaksipätevyyden lisäksi käyneet Cabonline-akatemian koulutuksen, johon sisältyy mm. kielikoe ja paikallistuntemusta. Kaikki kuljettajamme ovat koko vuoronsa ajan kirjautuneina järjestelmäämme, joka kertoo auton tietojen lisäksi ajetut kyydit ja sijainnit.

FixuTaxilla kulkiessa et kohtaa ikäviä yllätyksiä kyydin hinnankaan suhteen. Hinnoittelumme on tilaustavasta riippuen joko mittariperusteista tai kiinteää (kun käytät sovellustamme). Kaikki maksut kirjautuvat järjestelmäämme ja kyydistä saa halutessaan kuitin.

Koronaviruspandemian aikana voit kyydin tilatessasi toivoa, että kuljettaja pitää kasvomaskia kyydin ajan. Autossa on myös tarjolla käsidesiä. Noudatamme kaikkia viranomaisten ohjeita ja korostamme henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä, joka tehdään useaan kertaan päivän aikana. Lisäksi autot puhdistetaan myös erityisen tarkasti jokaisen vuoron jälkeen.

Kuinka nopeasti Helsingissä saa taksin arkiaamuna?

Arkiaamut ovat kaikkein kiireisintä aikaa, jolloin taksien saatavuus on joskus kiinni onnestakin. Hyvällä tuurilla auto saattaa vapautua aivan lähelle ja sen saa 5 minuutissa, mutta usein odotusaika on pidempi. Tämän arpapelin voit välttää tilaamalla kyydin ennakkoon, jolloin auto on valmiina lähtöön silloin kun sinäkin. Ennakkotilauksen teet helposti puhelimitse (0100 6060) tai FixuTaxi-sovelluksen avulla.

Miten saa parhaiten taksin Helsingin rautatieasemalta?

Paras tapa saada Helsingin rautatieasemalta on tilata se ennakkoon FixuTaxilta, jolloin pääset matkaan ilman jonottamista. Suosittelemme aina noudon sopimista loitommaksi pahimmasta ruuhkasta, jolloin matkaanlähtö onnistuu nopeasti ja helposti. FixuTaxi-sovelluksen kautta tilaamalla voit seurata taksisi saapumista, tunnistat helposti oikean auton ja saat kyydillesi myös kiinteän hinnan.

Taksipalvelu Espoossa ja Vantaalla

FixuTaxi palvelee myös Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa sekä muissa pääkaupunkiseudun kunnissa. Tilaa taksi soittamalla 0100 6060 tai FixuTaxin sovelluksella. Samat taksipalvelut toimivat koko Uudellamaalla.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020