Taksinkuljettajaksi FixuTaxille

Haluatko taksinkuljettajaksi? Haemme joukkoomme asiakaspalvelutyöstä nauttivia, innostuneella asenteella varustettuja kuljettajia pääkaupunkiseudulle. Halutessasi voit työllistyä meille myös avaimet käteen -mallilla taksiyrittäjäksi. Mikäli omaat asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja sinulle on luontevaa ja mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka, voit olla hakemamme henkilö.

Lue lisää

Fixu ajaa työkseen

FixuTaxi on uudenlainen tapa tuottaa taksipalveluja. Haemme joukkoomme asiakaspalvelutaitoisia, hyvällä asenteella varustettuja taksinkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Sinun ei tarvitse olla kokenut ammattilainen, sillä tarvittaessa me koulutamme sinut tehtäviin. Monipuoliset kuljetukset ja asiakaskohtaamiset pitävät huolen siitä, että tässä et kohtaa kahta samanlaista päivää työssäsi. Kyyditset asiakkaasi turvallisesti perille ja pääset samalla laittamaan itsesi likoon: fixutaxilainen on asiakaspalvelun edelläkävijä.

Voit työllistyä meille myös avaimet käteen -mallilla taksiyrittäjäksi. Tarjoamme valmiin ja toimivaksi todetun liiketoimintamallin suomalaisen ja luotettavan huippubrändin alla sekä monia yhteystyökumppanuuden etuja.

FixuTaxilla ja samaan konserniin kuuluvalla Kovasella on yhteensä yli 40 vuoden vankka kokemus taksialasta. Meille asiakkaiden lisäksi tärkeää on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tarjoamme useita työsuhde-etuja, mm. työterveyshuollon ja yritysliikuntaa. Kovanen ja FixuTaxi kuuluvat pohjoismaiden johtavaan Cabonline-konsernin tytäryhtiöön, taksiyhtiöön Cabonline Finland Oy:hin. Toimitilamme löytyvät Pitäjänmäeltä.

Liity osaksi 700:n ammattilaisen joukkoa!

Taksinkuljettajaksi

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle taksinkuljettajia sekä kokoaikaiseen että osa-aikaisen työsuhteeseen valintasi mukaan. Vakioasiakkaat, mukavat työkaverit ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä. Taksinkuljettajan palkka on provisiopohjainen. Tukena työssäsi ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskus jaautomaattinen ajonvälitysjärjestelmä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä, joten kommunikoithan sujuvasti suomeksi (muun kielitaidon katsomme eduksi).

Voit hakea taksikuljettajan työpaikkaa, vaikka et olisi vielä valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kauttamme työhön valituille edullisen koulutuksen, jonka päätteksi suortitetaan taksinkuljettajan koe. Voit totta kai hakea tehtävään myös, jos sinulla on jo taksinkuljettajan ajolupa ja kokemusta kuljettajan työstä.

Lue lisää ja hae taksinkuljettajaksi!

Yrittäjäksi

Tullessasi taksiyrittäjäksi FixuTaxille voit aloittaa toiminnan suoraan valmiilla ja toimivalla liiketoimintamallilla kotimaisen huippubrändin alla.

Mikäli omaat asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka, voit olla hakemamme henkilö! Sen lisäksi, että työskentelet itsellesi, pääset myös nauttimaan yhteistyökumppanuuden eduista:

Laaja asiakaskunta: kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkaat

Digitaalinen välitysjärjestelmä ja raportointivälineet

Keskitetyt, edulliset hankintaedut (mm. vakuutukset, renkaat ja polttoaine)

Taloushallinnon palvelut

Cabonline Akatemia -koulutus

Lue lisää ja hae yrittäjäksi!

Kuljettaja oppii lukemaan ihmisiä

Reijo, 60, päätyi aikoinaan lehti-ilmoituksen kautta invataksikoulutukseen ja on ajanut työkseen nyt 13 vuotta.

Lue lisää

Ajotyössä sukeltaa erilaisiin ajatusmaailmoihin

Niina, 28, on ajanut helmikuun lopusta lähtien osa-aikaisesti taksia. Päälle pari kuukautta on siis takana ja työ tuntuu mukavalta.

Lue lisää

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020