Fixu ajaa työkseen

FixuTaxi on uudenlainen tapa tuottaa taksipalveluja ja haemme nyt joukkoomme asiakaspalvelutyöstä nauttivia, innostuneella asenteella varustettuja kuljettajia pääkaupunkiseudulle tai voit työllistyä meille myös avaimet käteen -mallilla taksiyrittäjäksi. Mikäli omaat asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka, voit olla hakemamme henkilö!

Lue lisää

Fixu ajaa työkseen

FixuTaxi on uudenlainen tapa tuottaa taksipalveluja ja haemme nyt joukkoomme asiakaspalvelutyöstä nauttivia, innostuneella asenteella varustettuja kuljettajia pääkaupunkiseudulle. Sinun ei tarvitse olla kokenut ammattilainen, sillä tarvittaessa me koulutumme sinut tehtäviin. Monipuoliset kuljetukset ja asiakaskohtaamiset pitävät huolen siitä, että tässä työssä et kohtaa kahta samanlaista päivää. Kyyditset asiakkaasi turvallisesti perille ja pääset samalla laittamaan itsesi likoon: fixutaxilainen on asiakaspalvelun edelläkävijä.

Voit työllistyä meille myös avaimet käteen -mallilla taksiyrittäjäksi. Tarjoamme valmiin ja toimivaksi todetun liiketoimintamallin suomalaisen ja luotettavan huippubrändin alla sekä monia yhteystyökumppanuuden etuja.

Kovasella ja FixuTaxilla on yhteensä yli 40 vuoden vankka kokemus taksialasta. Meille asiakkaiden lisäksi tärkeää on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tarjoamme useita työsuhde-etuja, mm. työterveyshuollon ja yritysliikuntaa. Kovanen ja FixuTaxi kuuluvat pohjoismaiden johtavaan Cabonline-konsernin tytäryhtiöön, taksiyhtiöön Cabonline Finland Oy:hin. Toimitilamme löytyvät Helsingin Vallilasta, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä sekä Pitäjänmäeltä.

Liity osaksi 700:n ammattilaisen joukkoa!

Kuljettaja

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle kuljettajia sekä kokoaikaiseen että osa-aikaisen työsuhteeseen valintasi mukaan. Vakioasiakkaat, mukavat työkaverit ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä. Kuljettajan työssä tukena ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskuksemme sekä automaattinen ajonvälitysjärjestelmä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja ajattelua. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä, joten kommunikoithan sujuvasti suomeksi (muun kielitaidon katsomme eduksi).

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kauttamme työhön valituille taksinkuljettajiksi koulutettaville edullisen koulutuksen. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Onko sinulla valmis ajolupa ja kokemusta kuljettajan työstä?

Lue lisää ja hae kuljettajaksi!

Yrittäjä

Meillä yrittäjäksi lähtiessä sinun ei tarvitse keksiä autoa uudelleen. Voit aloittaa toiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla liiketoimintamallilla suomalaisen huippubrändin alla.

Mikäli omaat asiakaspalvelulähtöistä asennetta ja sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti sekä taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka, voit olla hakemamme henkilö! Sen lisäksi, että työskentelet itsellesi, pääset myös nauttimaan yhteistyökumppanuuden eduista:

Edullisen auton hyvillä ehdoilla
Laajan asiakaskunnan: kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon puolen asiakkaat
Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
Taloushallinnon palvelut
Koulutuksen Cabonline Akatemiassa

Lue lisää ja hae yrittäjäksi!

Kuljettaja oppii lukemaan ihmisiä

Reijo, 60, päätyi aikoinaan lehti-ilmoituksen kautta invataksikoulutukseen ja on ajanut työkseen nyt 13 vuotta.

Lue lisää

Ajotyössä sukeltaa erilaisiin ajatusmaailmoihin

Niina, 28, on ajanut helmikuun lopusta lähtien osa-aikaisesti taksia. Päälle pari kuukautta on siis takana ja työ tuntuu mukavalta.

Lue lisää

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020