Tähtikuljettajille oma tunnustus asiakaspalautteiden perusteella.

Cabonline Finland haluaa huomioida molempien brändiensä, FixuTaxi ja Kovanen, kuljettajien ammattitaitoa ja asiakaspalvelua lanseeraamalla Tähtikuljettaja-palkinnon. Palkinto jaetaan asiakkaiden antamien arvioiden perusteella, niin Oulun kuin pääkaupunkiseudun kuljettajien kesken.

Tähtikuljettaja -palkinto on ennen kaikkea tunnustus hyvin tehdystä työstä ja kannustus kohti entistäkin parempaa asiakaspalvelua. Yhtiö haluaa samalla parantaa taksialan arvostusta sekä kannustaa suomalaisia positiivisen palautteen antoon. ”Haluamme, että kuljettajat voivat olla ylpeitä omasta ammattitaidostaan ja työstään, ja palkinnon avulla pyrimme osoittamaan arvostuksemme ja kiitoksemme heidän panostaan kohtaan”, kertoo Cabonline Finlandin toimitusjohtaja Kati Rajala.  Asiakastyytyväisyys ja laatu ovat keskeisiä arvoja niin Kovasella kuin FixuTaxillakin, ja siksi niihin panostetaan jatkuvasti ja palkinto on luotu tukemaan tätä toimintaa.

Hyvä työntekijä on palkintonsa ansainnut ja siksi Cabonline Finland kannustaa asiakkaitaan osallistumaan kuljettajatähtiensä palkitsemiseen. Palautteen voi antaa matkan jälkeen Kovasen tai FixuTaxin applikaatiossa tai seurantalinkin kautta. Cabonlinen Finland palkitsee kuljettajat lahjakortilla ja he saavat merkinnän kuljettajakorttiinsa, joka on esillä autossa.

Cabonline Finland palkitsi vappuaattona ensimmäiset Tähtikuljettajansa. Pääkaupunkiseudulla tunnustus jaettiin kahden kuljettajan, Juha Jarkiman ja Markku Heinosen kesken, jotka olivat saaneet useimmin korkeimman arvosanan. Oulun parhaana kuljettajana palkittiin Henri Saarinen – myös hänen asiakaspalautteiden keskiarvonsa oli täydet 5.0!

Toivottavasti lähdet tähtikuljettajiemme matkaan!

Kuvassa Markku Heinonen Helsingin toimistolla järjestetyssä tilaisuudessa, missä Tähtikuljettajaa odotti kakkukahvit ja uusi kuljettajakortti palkinnon lisäksi.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020