FixuTaxi toivottaa hyvää ystävänpäivää!

Tänä ystävänpäivä halusimme kertoa asiakkaillemme, että te olette meille tärkeitä. Jaamme ystävänpäiväkortteja FixuTaxin autoissamme perjantaina 14.2. Jos et tällä kertaa saanut korttia, ei hätää, olemme laittaneet kalenteriin jo seuraavat yllätyshetket! Siinä välissäkin voit tilata FixuTaxin kätevästi applikaatiolla tai soittamalla numeroon 0100 6060. Mukavia taksihetkiä!

Muistathan sinäkin läheisiäsi joka päivä? Jos sait ystävänpäiväkortin kuljettajaltamme, nyt voit jakaa hyvää mieltä!

Arvomme Instagramissa FixuTaxin ystävänpäiväkortin jakaneiden kesken yhden ilmaisen taksimatkan. Laita kuvaan aihetunniste #FixuTaxiystävänä ja mainitse meidät. Arvonta suoritetaan helmikuun aikana ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos voittajaan ei saada yhteyttä kahden viikon kuluessa, voittaja arvotaan uudelleen. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Taksimatkan maksimiarvo 40 euroa ja se on käytettävä kerralla. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja palkintoihin ilman erillistä ilmoitusta. Instagram ei ole osallisena arvonnassa.

Arvonnan järjestää FixuTaxi Oy.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus lapset 2018