Hei taksiyrittäjä, tarjoamme sinulle leveämmät hartiat vastata alan kilpailuun!

Olemme vuonna 1989 perustettu Pohjoismaiden suurin taksikonserni, johon kuuluu noin 3500 yrittäjää. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kestävän ja reilun yrittäjämallin tarjoamisesta, ja valtaosa yrittäjistämme onkin huristellut kyydissämme jo koko taipaleemme ajan.

Olemme vuosien saatossa hankkineet useita taksivälityskeskuksia, ja niiden alla toimineet yrittäjät ovat olleet vapaita halutessaan poistumaan välityspalvelun piiristä. Valtaosa on silti päättänyt jatkaa kanssamme – jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä. Hankkiessamme uusia yrityksiä tarkoituksenamme ei ole kerätä pikavoittoja, vaan olla pitkäjänteinen omistaja ja tarjota yrittäjille vakaa työ nyt ja tulevaisuudessa.

Tyytyväiset yrittäjät luovat pohjan koko liiketoiminnallemme. Meillä yrittäjä on asiakas, jota palvellaan ja jonka toiveita kuunnellaan. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden niin yhdellä, kahdella tai vaikkapa sadalla autolla.

Sinä ajat, me markkinoimme, myymme ja välitämme keikkaa.

Välitysmaksumme on maltillinen, 450 € kuukaudessa, minkä lisäksi perimme 5 % provisio- ja maksuliikennemaksun. Tarjoamme yrittäjillemme ison konsernin ostoedut, kuten auton hyvillä ehdoilla sekä keskitetyt hankintaedut vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineeseen. Niiden ansiosta yrittäjämme voivat säästää jopa 400 euroa kuukaudessa – konsernin eduista tulee siis suoraan yrittäjän etuja!

Isona toimijana pystymme tukemaan yrittäjiämme muun muassa digitaalisten palveluiden jatkuvalla kehittämisellä sekä merkittävillä markkinointipanostuksilla, jotka kaikki edistävät yrittäjien liiketoimintaa. Meillä on kokemusta kaikista erilaisista kyytiluokista, kaikissa Pohjoismaissa. Olemme myös luoneet hinnoittelumallit, jotka ovat kestäviä yrittäjillemme.

Kiinnostaako avaimet käteen -taksiyrittäjyys?

Meiltä saat Pohjoismaiden suurimman taksiyrityksen konsernin tuen.

Kovanen lanseerasi rinnalleen viime vuonnauuden FixuTaxin ja nyt haemme yhteensä 100 yrittäjää riveihimme! Kovanen on pitkän linjan taksiyritys, jonka liiketoiminta on pitkälle kehitettyä. Meillä yrittäjäksi lähtiessä ei tarvitse keksiä autoa uudelleen. Voit aloittaa liiketoiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla liiketoimintamallilla suomalaisen huippubrändin alla. Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500 – aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Yrittäjäksi

Yrittäjänä työskentelet itsellesi.

Vaikka työskentelet itsellesi, nautit yhteystyökumppanuuden eduista.

Tarjoamme taksiyrittäjiksi ryhtyville muun muassa:

  • Edullisen auton hyvillä ehdoilla
  • Laajan asiakaskunnan: kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon puolen asiakkaat
  • Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
  • Keskitetyt, edulliset hankintaedut mm. vakuutuksiin, renkaisiin ja polttoaineisiin
  • Taloushallinnon palvelut
  • Koulutuksen Kovanen-akatemiassa

Haemme tänä vuonna yhteensä noin sataa yrittäjää sekä FixuTaxille että Kovaselle. Yrittäjäpaketin kiinteä hinta on alkaen vain 450 euroa kuukaudessa. Osallistu yrittäjätapahtumiin ja tule keskustelemaan lisää! Voit myös jättää tästä meille yhteystietosi, niin olemme suoraan sinuun yhteydessä.

Jos olet uusi alalla ja haluat ensin tutustua taksinkuljettajan ammattiin, haemme myös tänä vuonna yli 200 kuljettajaa. Tutustu tästä rekrysivuihimme ja tule mukaan joukkoomme!

Yrittäjätilaisuudet

Seuraavat yrittäjätilaisuudet:

15.8. klo 17.30 ja 29.8. klo 17.30 Oulun Veholla

Poikkeustilanteesta johtuen pääkaupunkiseudulla ei toistaiseksi vielä tilaisuuksia. Voit myös aina jättää yhteystietosi ja me palaamme sinulle asiaan.

Parhaiten pääset mukaan ilmoittautumalla yritystilaisuuteen tai olemalla meihin suoraan yhteydessä.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan info-tapahtumaan:

Voit myös jättää puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle:

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020