FixuTaxi Helsinki-Vantaan lentokentällä 2022 alkaen kaistalla numero 1

Lue lisää

Hei taksiyrittäjä, tarjoamme sinulle leveämmät hartiat vastata alan kilpailuun!

Tule taksiyrittäjäksi vuonna 1989 perustettuun Pohjoismaiden suurimpaan taksikonserniin, johon kuuluu jo noin 3500 taksiyrittäjää. Meillä on yli 30 vuoden kokemus kestävän ja reilun yrittäjämallin tarjoamisesta, ja valtaosa yrittäjistämme onkin huristellut kyydissämme jo koko taipaleemme ajan.

Olemme vuosien saatossa hankkineet useita taksivälityskeskuksia, ja niiden alla toimineet taksiyrittäjät ovat olleet vapaita halutessaan poistumaan välityspalvelun piiristä. Valtaosa on silti päättänyt jatkaa kanssamme – jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä. Hankkiessamme uusia yrityksiä tarkoituksenamme ei ole kerätä pikavoittoja, vaan olla pitkäjänteinen omistaja ja tarjota taksiyrittäjille vakaa työ nyt ja tulevaisuudessa.

Tyytyväiset taksiyrittäjät luovat pohjan koko liiketoiminnallemme. Meillä yrittäjä on asiakas, jota palvellaan ja jonka toiveita kuunnellaan. Tarjoamme monipuolisia yrittäjämalleja, jotka mahdollistavat yrittäjyyden yhtä hyvin yhdellä kuin kahdella tai vaikkapa sadalla autolla.

Sinä ajat, me markkinoimme, myymme ja välitämme keikkaa.

Meidän kanssamme on helppo ryhtyä taksiyrittäjäksi. Esimerkiksi taksiyrittäjän kulut pysyvät hyvin hanskassa. Välitysmaksumme on maltillinen, 450 € kuukaudessa, minkä lisäksi perimme 5 %:n provisio- ja maksuliikennemaksun. Tarjoamme yrittäjillemme mahdollisuuden keskitettyihin ostoetuihin, joiden ansiosta yrittäjä voi säästää useita satasia kuukaudessa – konsernin eduista tulee siis suoraan yrittäjän etuja!

Isona toimijana pystymme tukemaan taksiyrittäjiämme muun muassa digitaalisten palveluiden jatkuvalla kehittämisellä sekä merkittävillä markkinointipanostuksilla, jotka kaikki edistävät yrittäjien liiketoimintaa. Meillä on kokemusta kaikista erilaisista kyytiluokista kaikkialla Pohjoismaissa. Olemme myös luoneet hinnoittelumallit, jotka ovat kestäviä yrittäjillemme.

Taksiyrittäjäksi FixuTaxille avaimet käteen -mallilla

Meiltä saat Pohjoismaiden suurimman taksiyrityksen konsernin tuen.

Cabonline on pitkän linjan taksiyritys, jonka liiketoiminta on pitkälle kehitettyä. Konserniin kuuluu Suomessa FixuTaxin lisäksi myös Kovanen. Meillä taksiyrittäjäksi lähtiessä ei tarvitse keksiä autoa uudelleen. Voit aloittaa liiketoiminnan suoraan valmiilla ja toimivaksi todetulla liiketoimintamallilla suomalaisen huippubrändin rinnalla. Meillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus vastaavan kaltaisesta taksiyrittäjyydestä muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500 – aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Yrittäjäksi

Yrittäjänä työskentelet itsellesi.

Vaikka työskentelet itsellesi, nautit yhteystyökumppanuuden eduista.

FixuTaxi-yrittäjänä työskentelet itsellesi, mutta nautit lukuisista hyvistä yhteystyökumppanuuseduista. Taksiyrittäjäksi ryhtyvälle tarjoamme etuina mm.:

  • Edullisen auton hyvillä ehdoilla
  • Laajan asiakaskunnan: kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon puolen asiakkaat
  • Digitaalisen välitysjärjestelmän ja raportointivälineet
  • Mahdollisuuden keskitettyihin hakintaetuihin
  • Taloushallinnon palvelut
  • Maltilliset taksiyrittäjän kulut
  • Koulutuksen Taksi akatemiassa

Haemme jatkuvasti uusia taksiyrittäjiä FixuTaxille. Yrittäjäpaketin kiinteä hinta on alkaen vain 450 euroa kuukaudessa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää! Järjestämme aika ajoin myös yrittäjätapahtumia, joissa kerromme mallistamme tarkemmin.

Jos olet uusi alalla ja haluat ensin tutustua taksinkuljettajan ammattiin, haemme myös kuljettajia yrittäjillemme. Tutustu rekrysivuihimme ja tule mukaan joukkoomme!

Yrittäjätilaisuudet

Seuraavat yrittäjätilaisuudet:

Poikkeustilanteesta johtuen ei vielä tilaisuuksia.
Voit myös aina jättää yhteystietosi ja me palaamme sinulle asiaan.

Parhaiten pääset mukaan olemalla meihin suoraan yhteydessä
tai ilmoittautumalla yritystilaisuuteen.