Kempeleen kunnan VPL:n ja SHL:n mukaiset kuljetukset

FixuTaxi järjestää Kempeleen kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetukset 1.2.2021 alkaen yhtenä palveluntarjoajana. Kuljetukset toteuttavat paikalliset ammattilaiset. Tervetuloa kyytiin!

Ohjeet Kempeleen kunnan VPL ja SHL taksin tilaamiseen

Taksimatkan voi tilata soittamalla numeroon 050 466 1086. Otathan kuljetuspalvelukorttisi ja osoitetiedot valmiiksi esille taksitilausta tehdessäsi. Näin nopeutat tilauksen tekoa. Tilaus voidaan myös tehdä soittamalla FixuTaxin omaan numeroon 0100 6060.

Kerro tilatessasi taksia:

  • Että maksu tapahtuu kuljetuspalvelukortilla. Ota kortti aina mukaan
  • Noutoaikaan ja -paikkaan liittyvät tiedot mahdollisimman tarkasti
  • Tieto mukaan tulevista apuvälineistä ja tarve autotyypistä (henkilöauto, esteetön autot)
  • Tieto kaikista mukana matkustavista henkilöistä
  • Avustamistarve
  • Avustajakoirasta
  • Muista erityistarpeista
  • Huomioithan, että vaikka tilaat henkilöauton, voit saada invataksin, jos sellainen on vapaana

Keskuksemme välittää henkilöauto- ja invatakseja. Mikäli mahdollista, tee tilaus viimeistään edellisenä päivänä. Jos tilaamaasi kuljetukseen tulee muutoksia tai kuljetuksesi jostain syystä peruuntuu, ilmoita niistä välittömästi tilausvälityskeskukseen.

Voit tilata yhdellä puhelulla useampia taksimatkoja: menomatkan, paluumatkan tai meno- paluumatkan, jos paluun ajankohta on ennalta tiedossa. Voit tilata samalla kertaa tiedossasi olevat matkat seuraavien kolmen kuukauden ajalle. Muistathan, että kuljetuspalvelukortti pitää olla aina mukana.

Huomioithan, että voit tilata taksin valitsemalla yhden tilausvälityskeskuksen/palveluntuottajan kerrallaan. Samaa matkaa ei voi tilata useammasta kuin yhdestä välityskeskuksesta. Matkan tilaus aiheuttaa jo yhden matkan katevarauksen. Eri matkoilla voit käyttää eri palveluntuottajan kyytejä eli esimerkiksi tilata seuraavan matkan halutessasi toisesta tilausvälityskeskuksesta.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

Online tilaus
0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020