FixuTaxi aloittaa kauppatilausten kuljettamisen – tilatut ostokset suoraan kotiovelle

Helpotamme ihmisten arkea aloittamalla kauppatilausten kuljettamisen. Tilaa palvelu soittamalla numeroon 0100 6060 tai käyttämällä FixuTaxin sovellusta.

Aloitamme kauppatilausten kuljettamisen maanantaista 16.3. alkaen. Palvelun avulla saat noudettua ennakkoon tilatut tavarat kätevästi kotiovellesi. Palvelu on loistava apu varsinkin tilanteessa, jossa kauppojen toimitusajat venyvät piikkien vuoksi ja turhaa liikkumista väkijoukoissa olisi syytä välttää.

Palvelu toimittaa tavarasi perille pääkaupunkiseudulla ja sen hinta muodostuu normaalin hinnoittelun mukaisesti. Maksun voi hoitaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla (myös etäveloituksena) tai suoraan sovelluksessa.

Palvelun voi tilata soittamalla numeroon 0100 6060 ja sopimalla yksityiskohdista asiakaspalvelun kanssa. Jos teet kauppatilauksen sovelluksen kautta, muista merkitä lisätiedoksi viesti kuljettajille -kohtaan tarkemmat ohjeet, mistä tavarat noudetaan ja muut mahdolliset tiedot (esimerkiksi koodit).

Haluamme myös muistuttaa asiakkaitamme, että taksilla liikkuminen on tehokas tapa välttää väkijoukkoja ja ruuhkia sekä nopea keino päästä paikasta toiseen. Me noudatamme viranomaisten ohjeita huolellisesti ja pidämme niin asiakkaat, kuljettajat kuin koko henkilökuntamme tietoisena tilanteesta. Korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä. Kuljettaja tarjoaa myös puhdistusainetta asiakkaalle, jos hän niin toivoo.

Kiitos kun käytät FixuTaxia!

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020