FixuTaxi haluaa tukea sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijöitä – kaikki kyydit -50%

Niin Suomessa kuin maailmalla vallitsevan hyvin poikkeuksellisen tilanteen vuoksi terveydenhuollon kantokyky aiheuttaa huolta. FixuTaxi helpottaa työssä käyntiä ja jaksamista tarjoamalla kaikki kyydit 19.3. alkaen alan ammattilaisille puoleen hintaan.

Haluamme olla osaltamme tukemassa kriittisessä asemassa olevaa henkilöstöä ja heidän mahdollisuuttaan palautua. Taksilla kotiin ja töihin pääsee nopeasti ja helposti, tällä on nyt entistä suurempi merkitys levon ja tartuntojen vähentämisen kannalta.

Taksin voi tilata joko soittamalla FixuTaxille 0100 6060 tai tilaamalla kyydin kätevästi FixuTaxin sovelluksella. Muistathan kertoa lisätietona, että kyseessä on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työntekijän kyyti. Alennuksen saa ajon päätteeksi autossa ennen maksamista. Kyydin voi tilata myös ennakkoon, jolloin auto odottaa valmiina. Kaikista taksimatkoista saa alennuksen näyttämällä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilökorttia. Myös kuva kortista kelpaa todistukseksi tai tarvittaessa myös muu työnantajan todistava tosite, kuten palkkakuitti.

FixuTaxi noudattaa THL:n antamien ohjeiden lisäksi Työterveyslaitoksen palvelualoille antamaa tarkempaan ohjeistusta COVID 19 -viruksen torjuntaa koskien. Auton pyyhkiminen tehdään useaan kertaan päivän aikana ja aina, jos asiakkaalla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Autoissa on aina desinfiointiainetta myös asiakkaalle.

Valimotie 21,
00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min
(sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa:
tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020