Haluamme, että meidän asiakkaanamme tunnet olosi turvalliseksi autoissamme. Me noudatamme viranomaisten ohjeita huolellisesti ja pidämme niin kuljettajat kuin koko henkilökunnan tietoisena tilanteesta. THL:n antamien ohjeiden lisäksi siirryimme autoissa Työterveyslaitoksen palvelualoille antamaan tarkempaan ohjeistukseen korona COVID 19 -viruksen torjuntaa koskien.

Korostamme omalle henkilökunnallemme käsien pesua, desinfiointia ja auton pintojen pyyhkimistä. Kuljettaja tarjoaa myös desinfiointiainetta asiakkaalle, jos asiakas niin haluaa. Auton pyyhkiminen tehdään useaan kertaan päivän aikana ja aina, jos asiakkaalla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Ohjeistuksen lisäksi autot puhdistetaan myös erityisellä huolellisuudella jokaisen vuoron päätteeksi. Pidämme asiakaskontaktit tarkoituksella lyhyenä. Kuljettajat voivat halutessaan käyttää hengityssuojainta, mikäli kyydissä on hengitystieinfektioon sairastunut asiakas, tai kuljettaja itse kuuluu riskiryhmään.

Me olemme myös osa yhteiskunnallisesti tärkeää liikennettä. Kuljetuspalvelun kautta vanhukset pääsevät haluamiinsa paikkoihin ja koulukyytien avulla opiskelijat pääsevät kouluun. Meille on tärkeää tehdä nyt kaikkemme julkisen palvelun ylläpitämiseksi.

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että taksilla liikkuminen on tehokas tapa välttää väkijoukkoja ja ruuhkia sekä nopea keino päästä paikasta toiseen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme kaikista mahdollisista muutoksista omissa kanavissamme.

Valimotie 21, 00380 Helsinki

Tilaa taxi 24/7

0100 6060

3,09 €/puh + 0,30/min (sis. alv 24%)

Ulkomailta soitettaessa: tel. +358 (0)100 6060

FixuTaxi Oy

Anna palautetta
Lahjoitustunnus_lapset 2020